14/5/14

Λίτσα Ρέππα - Νικάνδρου: Μαζί έχουμε τη δύναμη και την ελπίδα!


Αυτοδιοίκηση αγωνιστική και διεκδικητική



Ονομάζομαι Γαρυφαλλιά Ρέππα-Νικάνδρου, γεννήθηκα την 1η Μαϊου του 1972, ζω στην Αμφιάλη, στο Κερατσίνι και είμαι μητέρα 2 παιδιών.
Με τα κοινά ασχολούμαι από τα μαθητικά μου χρόνια, τότε, ως ενεργό μέλος του μαθητικού κινήματος και μέλος της ΚΝΕ και αργότερα του ΚΚΕ, καθώς και στο πέρασμα των χρόνων με τη συμμετοχή μου σε συλλογικότητες, που μάχονταν για το δικαίωμα και το δίκιο. Σήμερα είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και συμμετέχω ενεργά και αγωνιστικά στο γονεϊκό κίνημα, τα τελευταία 6 χρόνια, μέσα από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και είμαι Προεδρος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 12ου Δημοτικού Σχολείου τα τελευταία 4 χρόνια καθώς και εκπρόσωπος στην Ένωση Γονέων Κερατσινίου Δραπετσώνας.
Βιώνοντας τον κατήφορο της πόλης μας τις τελευταίες δεκαετίες , άλλα και την εξαθλίωση του λαού μας μέσα από τις μνημονιακές πολιτικές της τροϊκανης συγκυβέρνησης , μαζί με άλλους συναγωνιστές, αποφασίσαμε να τολμήσουμε να δημιουργήσουμε στην πόλη μας μια Δημοτική Κίνηση που επιτέλους δεν θα αποτελούνταν από τους γνωστούς «Γκόρτσους»  και  «Μαυρογιαλούρους»  του τόπου, αλλά από ενεργούς μάχιμους πολίτες που ζουν τα προβλήματα και ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνία των ανθρώπων.
Μια Δημοτική Κίνηση που στόχο θα είχε τη ρήξη με το κατεστημένο, την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο που δοκιμάζεται, την ανατροπή σε ότι μας υποβαθμίζει.
Η Τ.Α. σ’ αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, θα μπορούσε να παίξει ουσιαστικό ρόλο στην οργάνωση των πολιτών, όχι μόνο με στόχο την απόκρουση αυτής της πολιτικής, αλλά και ως ο βασικός μοχλός αλληλεγγύης και υπεράσπισης της κοινωνικής συνοχής με δράσεις που θα λειτουργήσουν ως ανάχωμα στη διάλυση του κοινωνικού κράτους . Οφείλει να βρεθεί δίπλα στα άτομα που έχασαν ή κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους, στα άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην ένταξη ή στην επανένταξη στην αγορά εργασίας, στα άτομα που είναι εκτεθειμένα στον κίνδυνο της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού και στα άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Οφείλουμε, συνεπώς, να έχουμε διαρκώς ως στόχο μας, μια Αυτοδιοίκηση στην υπηρεσία του Πολίτη, η οποία να λειτουργεί ως λαϊκή εξουσία, να είναι αγωνιστική και διεκδικητική και να είναι οικονομικά επαρκής για την άσκηση των αρμοδιοτήτων της .
Συνεχίζοντας την αγωνιστική παράδοση του τόπου μας, στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα, βαδίζουμε σταθερά και με προσήλωση στις αρχές της συλλογικότητας, της διεκδίκησης , της δημοκρατίας, της διαφάνειας, της ισότητας. Δίνουμε μια καθαρή, αριστερή πρόταση στους συμπολίτες μας και τους καλούμε να συμπορευθούν μαζί μας για να ξαναγίνουν οι γειτονιές μας όμορφες κι ανθρώπινες, γειτονιές της αλληλεγγύης και του αγώνα!
Τον ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ από την πρώτη στιγμή στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ , ανένταχτοι αριστεροί, άνθρωποι των κινημάτων, του μόχθου , άνθρωποι που δε μάθαμε να βολευόμαστε!

ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ
ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

 Ρέπα (Νικάνδρου) Γαρυφαλιά 
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κερατσινίου Δραπατσώνας
 ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος 
 Χρήστος Βρεττάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου