2/5/14

Στη Ραφήνα το… μέλλον των λιμανιών

Η αγανάκτηση για τις τελευταίες εξελίξεις συγκεντρώνει στο ίδιο τραπέζι συζήτησης, εκπρόσωπους από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ελευσίνας, του Λαυρίου και της Ραφήνας, νυν και υποψήφιους δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και αντιπεριφερειάρχες, καθώς και συνδικαλιστές του ΟΛΠ.
Το μέλλον των λιμανιών της χώρας θα συζητήσουν το Σάββατο, στις 7 το απόγευμα στην πλατεία της Ραφήνας, εκπρόσωποι από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ελευσίνας, του Λαυρίου και της Ραφήνας, νυν και υποψήφιοι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες και συνδικαλιστές του ΟΛΠ.
Η πρωτοβουλία της διοργάνωσης ανήκει στο δημοτικό συνδυασμό Ραφήνας-Πικερμίου «Μέτωπο Ψηλά». Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι τα λιμάνια… αγανάκτησαν μετά τις τελευταίες εξελίξεις, προσθέτοντας πως «δεν ξέρουμε πιο τραγούδι να διαλέξουμε, το «κάθε λιμάνι και καϋμός» ή μήπως το «γιαλό γιαλό πηγαίναμε» ή το «για τα λεφτά τα κάνεις όλα;». Το τελευταίο πάντως ταιριάζει σίγουρα στην κυβέρνηση που ακολουθώντας τη λογική του ξεπουλήματος, προχωρά και «βγάζει στο σφυρί» τα λιμάνια της χώρας μέσω ΟΛΠ και ΤΑΙΠΕΔ».

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου